Anna Bergendahl og Dotter er i finalen!

WEB_INRIKES

Sverige har nok en gang talt, Anna Bergendahl blir å se i sin tredje finale (av tre mulige), og Dotter har klart å ta seg direkte til finalen etter at hun røk ut forrige gang. Svenskene skuffer sjeldent, og heller ikke i kveld. Det er variert og underholdende, og ikke minst unikt og morro at to kvinnelige solister tar seg direkte til finalen. Skikkelig girl power i kveld assa!

girlpowerdeltavling22020

Slik endte det altså i kveld:

Til finalen:
Anna BergendahlKingdom Come
DotterBulletproof

Til andre sjansen:
Paul ReyTalking In My Sleep
Mendez feat. Alvaro EstrellaVamos Amigos

5. plass : Klara HammarströmNobody
6. plass: Linda BengtzingAlla Mina Sorger
7. plass: Jan JohansenMiraklenas Tid

Neste lørdag reiser Mello-land videre til Luleå, og 7 nye artister skal igjen kjempe om to finaleplasser. Vi gleder oss!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s