Endelig, Samanta Tīna for Latvia!

samantatinalatvia2020

Latvia har holdt sin finale i kveld, og Supernova er en nasjonal utvelgelse som, etter min mening, alltid har vært variert og underholdende. Selv om jeg må innrømme at jeg har savnet Riga Beaver de siste årene..

rigabeaver2020

Uansett, jeg er glad for å ENDELIG kunne meddele at det er selveste Samanta Tīna som skal få representere Latvia i ESC 2020! For alle som følger ESC og nasjonale finaler nøye vet dere at hun har prøvd seg mange ganger før. Første gang jeg så henne var i 2013, den gang i Litauens utvelgelse. Deretter har hun vært å se i den nasjonale finalen til Latvia nærmest årlig frem til nå, nærmere bestemt var dette hennes sjette gang. Når man har fulgt noen så tett over så lang tid er det rørende å få se at det endelig går. Vi ønsker all lykke til med denne BÆNGER’N i Rotterdam!
Her er det fulle resultatet for i kveld:

  1. Samanta Tīna – Still Breathing
  2. Katrīna DimantaHeart Beats
  3. ANNNA  – Polyester
  4. Miks DukursI’m Falling for You
  5. Bad HabitsSail with You
  6. SelesteLike Me
  7. Edgars KreilisTridymite
  8. Katrīna BindereI Will Break Your Heart
  9. DRIKSNAStay

Fikk du ikke med deg finalen? Klikk deg inn på vår Nasjonale finaler side, og se alle låtene HER!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s