Athena Manoukian vinner i Armenia!

Armenia holdt sin finale i kveld. 12 bidrag deltok i årets Depi Evratesil/Դեպի Եվրատեսիլ (Mot eurovision). Den publikum og jury likte aller best, og som derfor gikk av med seieren i kveld, ble Athena Manoukian! Du kan høre låta «Chains On You» hennes her:

Slik ble resultatlista:
1. Athena Manoukian: 168 poeng
2. ERNA: 120 poeng
3. Vladimir Arzumanyan: 118 poeng
4. Miriam Baghdsaryan: 108 poeng
5. Gabriel Jegg: 99 poeng
6. TOKIONINE: 96 poeng
7. Sergey & Nikolay Harutyunov: 96 poeng
8. Eva Rida: 84 poeng
9. Karina EVN: 84 poeng
10. Agop: 75 poeng
11. Arthur Aleq: 65 poeng
12: Hayk Music: 57 poeng

Det blir i 2. halvdel av 2. semifinale i Rotterdam at Armenia skal opptre. Denne finner sted 14. mai. I den semifinalen møter de blant annet Samanta Tīna fra Latvia og Arilena Ara fra Albania. Totalt deltar 18. land i denne semifinalen og kun 10 får plass i finalen 16. mai

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s