Tre finalister valgt i Ukraina

jerryheilvegan
Youtuber Jerry Heil var en av de som gikk videre til finalen i kveld.

Fjorårets mest skandaleomsuste nasjonale utvelgelse, Vidbir, har startet. Og i år håper vi at det ikke blir noe tull, og at vinneren faktisk reiser til Rotterdam og representerer landet i ESC. Den første semifinalen inneholdt åtte bidrag, hvor kun tre går videre til finalen. Vidbir kjører også i år med ganske fargerike og noen annerledes bidrag, og det er alltid en glede å se på! Disse deltok i kveld (vinnerne er uthevet):

01. [O] – Tam, Kudy Ya Ydu
02. Jerry Heil – Vegan
03. Katya Chilly – Pinch
04. Krut – 99
05. Go-A – Solovey
06. Cloudless – Drown Me Down
07. Gio – Feeling So Lost
08. Assol – Save It

Vil du se vinnerbidragene (og resten av semifinalen) kan du ta en titt på vår nasjonale finaler-side HER!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s