NikkieTutorials er online programleder for Eurovision 2020!

nikkietutorialsesc2020
Bilde: NPO/AVROTROS/NOS

YouTube-stjerne og makeup-guru NikkieTutorials (Nikke de Jager) er presentert som online programleder for Eurovision Song Contest 2020 i Nederland! Hun vil gjøre en backstage-serie på YouTube, intervjue og blir også å se under liveshowene.

Det er en stor glede å få lov til å skrive dette. Som fan av Nikkie i mange år vet jeg hvor stort dette er for henne! Hun har flere ganger snakket om ESC i videoene sine, hvilke låter hun har som favoritter, og det var selvfølgelig stort når hennes hjemland, Nederland, tok hjem seieren i fjor. Da nevnte hun også at hennes store drøm ville være å få være programleder i Eurovision på hjemmebane, hvilket hun nå, i alle fall på en måte, får gjøre! Hun har presentert ESC på en god måte til alle sine fans i hele verden, som ellers ikke har hørt om det før.
Dagens gledelige nyhet ble presentert på hennes egen Instagram-konto.

Nikkie er en av de største makeup-guruene på YouTube, med 13 millioner følgere, og har blant annet laget sminke i samarbeid med Too Faced Cosmetics. Hun er også kjent for å få lov til å sminke de største kjendiser på YouTube kanalen sin, og har alltid en avslappet holdning uansett hvem eller hva det er snakk om.

For under en måned siden postet Nikkie en video som gikk totalt bananas. Hun har hatt makeup-videoer på YouTube i utrolig mange år, og plutselig ble hun tvunget til å fortelle en hemmelighet hun ikke hadde tenkt å gjøre offentlig HELT enda. Her kommer hun ut som transseksuell, og forklarer at hun er født som gutt, men at dette aldri har vært et stort tema. Hun begynte på YouTube mens hun var i prosessen med å bli fullstendig kvinne. Videoen fikk enorm oppmerksomhet, og det tok ikke mange dagene før Nikkie var på Ellen for å fortelle sin historie.

Vi er superglade for Nikkie, og ønsker henne masse lykke til!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s