Finalen av Vidbir 2020 er klar!

tvorchisemi2ukraina2020
Tvorchi er en av finalistene som ble kåret i kveld!

Andre og siste semifinale av Vidbir 2020 er ferdig, og igjen gjenstår altså bare finalen. Tre bidrag fra hver semi utgjør seks finalister, og kveldens tre vinnere ble Khayat, David Axelrod og Tvorchi.

I Ukraina er det 50% publikumstemmer og 50% jurystemmer som avgjør, og juryen i år består av ingen ringere enn Tina Karol, Andriy Danylko og Vitaly Drozdov.

Finalen holder til neste lørdag, og vi krysser bare fingrene for at det ikke blir like dramatisk som i fjor, og at Ukraina faktisk velger å sende vinneren sin til Eurovision til slutt. De var dypt savnet i fjor, og Siren Song som vant kunne gjort det veldig bra internasjonalt. Ikke mer politikk i år please!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s