Mariette og Mohombi – nok en gang finaleklare!

sweden-melodifestivalen-2020-mohombi-and-mariette-7

I vårt kjære naboland har det vært en tredje delfinale, hvor to veteraner nok en gang har klart å ta seg til finale. Mohombi så vi sist kjøre rett til finalen med Hello i fjor, mens en gråtkvalt Mariette i år tok sin fjerde av fire mulige direkte finalebilletter, gratulerer så mye! Her er kveldens fulle resultatliste:

Til finalen:
Mohombi – Winners
Mariette – Shout It Out

Til andre sjansen:
Drängarna – Piga Och Dreng
Anis Don Demina – Vem Är Som Oss

5. plass: Faith Kakembo – Crying Rivers
6. plass: Amanda Aasa – Late
7. plass: Albin Johnsén – Livet Börjar Nu

Neste lørdag er det fjerde og siste delfinale i Sverige, så snart har vi hørt samtlige bidrag også derfra.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s