Ulrikke klarte det!

72145760
Bilde: Dagbladet

Storfavoritt betyr ikke automatisk at man vil vinne, men Ulrikke Brandstorp klarte det, hun vant MGP 2020, selv om det kanskje noe overraskende var en ganske så tett andreplass for Kristin Husøy i den siste gullduellen.

NRK klarte å skape en finale som nok vil bli husket i mange år, for et show! Allikevel ble det dessverre trøbbel underveis, nærmest en liten skandale. Som kjent er det nytt for i år at man kun kan stemme online, og dermed skjedde det som selvfølgelig fryktes mest i den situasjonen, at hele nrk.no krasjer! De prøvde lenge å få det opp igjen, men til ingen nytte til den første avstemmingen, hvilket betyr at de måtte benytte seg av krise-løsningen med utvalgte folkestemmer rundt om i landet til å plukke ut topp 4. Om dette gikk ut over hvordan resultatet ellers ville blitt får vi aldri vite, men jeg er ganske sikker på at det endelige vinner-resultatet nok ville blitt det samme uansett. Heldigvis var nettsiden oppe igjen til den andre avstemmingen, så ut fra topp 4 kunne alle stemme som vanlig. Slik ble kveldens resultat (vinnere er uthevet):

Raylee – Wild
Didrik & Emil Solli Tangen – Out Of Air
Magnus Bokm – Over The Sea
Akuvi – Som Du er
Kristin Husøy – Pray For Me
Rein Alexander – One Last Time
Tone Damli – Hurts Sometimes
Sondrey – Take My Time
Ulrikke Brandstorp – Attention
Liza Vassilieva – I Am Gay

Topp 4
Kristin Husøy – Pray For Me
Ulrikke Brandstorp – Attention
Liza Vassilieva – I Am Gay
Raylee – Wild

Gullduell
Kristin Husøy – Pray For Me
Ulrikke Brandstorp – Attention

 

Vi i Eurovisionsquad ønsker Ulrikke masse lykke til i Rotterdam, så gøy å se noen så rørt og oppriktig glad for å vinne!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s