Nína får wildcardet på Island!

Den islandske finalen hadde 5 ledige plasser før forrige lørdag. DIMMA og Ísold & Helga tok de to første plassene 8. februar. I kveld tok Daði & Gagnamagnið og Iva de to neste plassene. Den siste plassen blir gitt til en av de 6 som ikke kvalifiserte seg fra semifinalene.

Valget er nå tatt – og det blir Nína som får den siste plassen i finalen med låta «Ekkó» (Ekko). Den kan du høre her:

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s