DIMMA og Ísold & Helga er i finalen!

Lørdag kveld hos Island sin aller første semifinale for i år. Her skulle 5 bidrag konkurrere om 2 finaleplasser. De som kom seg videre til finalen ble gruppa DIMMA og duoen Ísold & Helga. Her er opptredene deres:

De tre andre, Kid Isak, Elísabet og Brynja Mary, kan likevel få en plass i finalen. På Island er det nemlig sånn at av de totalt 6 bidragene som ikke kommer til finalen – får 1 av dem et wildcard. Dette deles ut til den kringkasteren syns fortjener det. Om favoritten din ikke gikk videre i kveld, så er altså fremdeles håp!

Neste semifinale i Söngvakeppnin holdes førstkommende lørdag, hvor de 5 siste bidragene skal konkurrere om 2 finaleplasser. Wildcardet deles ut i etterkant av denne.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s