Ana Soklič vinner i Slovenia!

Etter en herlig finale med en programleder som så stadig mer og mer jula opp utover kvelden – har vi fått en vinner! To gikk videre til superfinalen. Disse var Ana Soklič og Lina Kuduzović. Vinneren av denne duellen ble Ana Soklič, som derfor skal representere Slovenia i Rotterdam med låten «Voda«!

Slovenia skal delta i den første semifinalen i Rotterdam 12. mai. Der møter de blant annet Montaigne fra Australia og Ulrikke fra vårt eget hjemland!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s