Go-A vinner Vidbir 2020!

goaukraina2020
Go-A var en av 6 finalister i kveldens Vidbir, og stakk til slutt av med seieren!

Ukraina har valgt sitt bidrag! Go-A skal representere landet med låta Solovey i Rotterdam i mai. Etter to semifinaler og en finale med 6 bidrag er resultatet klart, selv om man kan si at en lang finale endte i et lite antiklimaks når vinneren ble ropt opp på et blunk, og ferdig med det. Uten noen finalegjennomgang av låta etterpå også. Vinneren var allikevel klar, da både jury og folket stemte Go-A til topps.

stemmervidbir2020

Du kan høre bidraget her, men finner også resten av finalistene (og semifinalistene) i vår liste over nasjonale finaler her inne.

Vi ønsker Go-A lykke til i mai, og håper at Ukraina får et bedre år i 2020 enn i 2019!

Og helt på tampen her så tenker du sikkert: hvordan kan man egentlig snakke om Ukraina og Eurovision i samme kontekt uten å nevne Verka Serduchka? Og du har helt rett kjære leser, selvfølgelig kan ikke Ukraina holde Verka utenfor, derfor får du hele Verka Serduchka show, Vidbir 2020 her hos oss! De KAN jo ikke holde Vidbir uten å ha med selveste!!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s