Jahn Teigen er død

2763155

«Si meg, hva betyr adjø» sang Jahn Teigen sammen med Anita Skorgan i 1982. Nå har artisten gått bort, men som sangteksten sa vil våre minner om Teigen aldri dø.

70 år gammel døde den folkekjære artisten Jahn Teigen i går kveld. Teigen har i mange år vært et kjent ikon i Grand Prix-universet i Norge, og har stått bak flere kjente klassikere. Han har representert Norge i Eurovision tre ganger: «Mil etter mil» i 1978, «Adieu» med Anita Skorgan i 1982 og med «Do re mi» i 1983. I tillegg har han vært kjent for MGP-låten «Optimist» som det i 1989 ble stort rabalder om at ikke engang gikk til gullfinalen, men som i senere tid ble en elsket låt av flere nordmenn.

I tillegg til MGP har Teigen vært med i musikaler, opptrådt på flere forestillinger, hatt rolle som programleder på tv og mottatt Spellemanspriser. I sine siste leveår var Teigen åpen om at han har slitt med leddgikt, og at plagene ble verre på hans eldre dager.

Vi i Eurovision Squad minnes Jahn Teigen, og vil huske ham for alt det gode han har gitt oss i MGP-Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s