Tyskland har valgt artist!

Ben Dolic skal representere Tyskland med låten «Violent Thing».

Tyskland droppet nasjonal finale i år, og gikk for intern utvelgelse. Ben Dolic ble valgt ut av to forskjellige juryer, en bestående av 100 Eurovision fans rundt om i Tyskland, og en internasjonal ekspert jury.

Ben Dolic er 22 år, og født i Slovenia. Som 12-åring deltok han i Slovenia’s Got Talent, Slovenias «Norske talenter». Da han var 16 år, var han en del av gruppen D Base, som deltok i en semi-finale i Slovenias nasjonale utvelgelse til Eurovision. Dolic flyttet til Sveits som 18-åring, lærte seg tysk og bestemte seg for å satse for fullt på musikken. I 2018 flyttet han til Berlin og kom på 2.plass i «The Voice of Germany».

Låten «Violent Thing» er skrevet av blant annet Boris Milanov. Han har vært med på å skrive flere låter i Eurovision de siste årene som har fått gode plasseringer; blant annet Bulgarias bidrag i 2016 og 2017, «If Love Was A Crime» sunget av Poli Genova og «Beautiful Mess», sunget av Kristian Kostov, og Østerrikes bidrag i 2018, «Nobody But You», sunget av Cesár Sampson.

Med på laget har også Ben Dolic med seg stjernekoreograf Marty Kudelka, som koreografert tre av Justin Timberlakes verdensturnéer, i tillegg til hans Super Bowl opptreden i 2018.

Kan låten «Violent Thing» hevde seg i årets Eurovision? Vil låtskriver Marty Kudelka fortsette suksessen med gode resultater i Eurovision? Vil vi se et sceneshow i Justin Timerlake stil på scenen i Rotterdam? Fortell oss gjerne hva du tror!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s