Aserbajdsjan sender Samira Efendi!

Aserbajdsjan holder som vanlig kortene tett inntil brystet når det kommer til eurovision. Det begynner å bli en god stund siden de holdt en nasjonal finale og de slipper gjerne ikke informasjon om noe som helst før i aller siste liten. Nå har endelig informasjonen nådd offentligheten og årets representant er ingen ringere enn Samira Efendi.

Samira-Efendi

Samira Efendiyeva Azer er 28 år gammel og kommer fra landets hovedstad, Baku. Hun har tidligere gått på musikkskole og kan blant annet spille piano i tillegg til å synge. I 2006 begynte hun på musikkhøgskolen i Aserbajdsjan.

Eurovision er heller ikke fremmed for Samira. I 2014, da Aserbajdsjan sist holdt en nasjonal finale, kom hun nesten helt til finalen. Siden da har hun deltatt i The Voice og opptrådt på flere musikkfestivaler. Nå er det endelig eurovision song contest som står for tur – med en låt vi enda ikke får vite navnet på!

Aserbajdsjan skal delta i andre halvdel av første semifinale 12. mai. Der møter de blant annet tidligere junior eurovision vinner Destiny Chukunyere fra Malta og Ulrikke som vant MGP 2020 her hjemme 15. februar.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s