Aserbajdsjan sender Samira Efendi!

Aserbajdsjan holder som vanlig kortene tett inntil brystet når det kommer til eurovision. Det begynner å bli en god stund siden de holdt en nasjonal finale og de slipper gjerne ikke informasjon om noe som helst før i aller siste liten. Nå har endelig informasjonen nådd offentligheten og årets representant er ingen ringere enn Samira Efendi.

Samira-Efendi

Samira Efendiyeva Azer er 28 år gammel og kommer fra landets hovedstad, Baku. Hun har tidligere gått på musikkskole og kan blant annet spille piano i tillegg til å synge. I 2006 begynte hun på musikkhøgskolen i Aserbajdsjan.

Eurovision er heller ikke fremmed for Samira. I 2014, da Aserbajdsjan sist holdt en nasjonal finale, kom hun nesten helt til finalen. Siden da har hun deltatt i The Voice og opptrådt på flere musikkfestivaler. Nå er det endelig eurovision song contest som står for tur – med en låt vi enda ikke får vite navnet på!

Aserbajdsjan skal delta i andre halvdel av første semifinale 12. mai. Der møter de blant annet tidligere junior eurovision vinner Destiny Chukunyere fra Malta og Ulrikke som vant MGP 2020 her hjemme 15. februar.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s