Hør Samiras låt «Cleopatra» her!

Aserbajdsjan delte for kort tid siden at Samira Efendi skal representere dem i eurovision i år. I dag klokka 11 ble låta hun skal delta med endelig offentliggjort – og den heter «Cleopatra«.

Samira Efendiyeva Azer er 28 år gammel og kommer fra landets hovedstad, Baku. Hun har tidligere gått på musikkskole og kan blant annet spille piano i tillegg til å synge. I 2006 begynte hun på musikkhøgskolen i Aserbajdsjan.

Eurovision er heller ikke fremmed for Samira. I 2014, da Aserbajdsjan sist holdt en nasjonal finale, kom hun nesten helt til finalen. Siden da har hun deltatt i The Voice og opptrådt på flere musikkfestivaler.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s