Dette synger Destiny for Malta!

For noen uker siden ble Destiny ropt opp som vinner av X Factor Malta, og dermed også Maltas representant til Eurovision. I dag ble låten Destiny stiller med sluppet! Låten hun skal stille med heter «All Of My Love», og er skrevet av blant annet Cesár Sampson som deltok i 2018 for Østerrike.

Hva tenker du om Maltas sjanser i år? Vil Destiny, vinneren av Junior Eurovision 2015, også bli vinneren av Eurovision Song Contest 2020 og gi Malta sin første seier?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s