Se alle de nasjonale finalene her!

hero-1024x538

Denne helgen avsluttes alle de nasjonale finalene, og vi vil dermed presentere dere lesere for det lille arkivet vårt.
I år har vi i squaden nemlig startet et nytt prosjekt her inne, Nasjonale finaler. Her samler vi alle opptredener som er å få tak i, HELT LOVLIG, på direktelink fra YouTube og i all hovedsak i den beste kvaliteten vi kan få, direkte fra kringkasterne (så langt det lar seg gjøre). De fleste opptredener blir jo i etterkant av showene lagt ut, og for å gjøre det hele så enkelt som mulig for dere har vi lagt inn alle linker på en side, og i riktig rekkefølge slik de opptrådde i showet! Slik kan dere også få med dere nasjonale utvelgelser som dere kanskje ikke fikk muligheten til å se live, men også for å gjenoppleve uforglemmelige øyeblikk fra årets nasjonale finaler! Og du kan se de igjen, igjen og igjen!

tumblr_a5c7b1b0e2f1e1204264e9a7050ac54e_0990adae_400

Linken under fører dere rett til arkivet, eller dere kan klikke dere inn under nasjonale finaler blant kategoriene i menyen vår øverst på siden.

SE ALLE DE NASJONALE FINALENE HER!

Vi håper dere kommer til å kose dere, og nøl ikke med å kontakte oss på mail eller i sosiale medier om det er ønsker eller spørsmål!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s