Russlands bidrag «Uno» er ute!

Little Big er årets russiske bidrag, som ble delt med offentliggheten for en knapp uke siden. Bandet har stor internasjonal suksess – og det var derfor knyttet mye spenning til låta de skal representere hjemlandet med. Vi skal ikke holde dere på pinebenken noe lenger – og fortelle deg at låta er her nå! Den heter «UNO» og kan høres her:

Gruppa Little Big ble opprettet i 2013 og består av Ilya «Ilich» Prusikin, Sergey «Gokk» Makarov, Anton «Boo» Lissov og Sonya Tayurskaya. De har til nå gitt ut hele 6 album og 9 singler. Låta «Skibidi«, som de slapp i fjor, er en av deres desidert største suksesser, med over 360 millioner views på youtube.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s