ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets personlighet

awardshowpic

Det er litt spesielle dager vi går igjennom i hele landet vårt nå, derfor passer det godt at vi i squaden har noe helt nytt på gang. Velkommen til vårt siste prosjekt, Eurovisionsquad Awards 2020 (eller ESQUAD AWARDS, for enkelhetens skyld).
Plutselig en dag under årets MGP bestemte vi oss for å begynne å lage et slags award show, mest fordi vi syns det var så utrolig mange som fortjente mer oppmerksomhet etter å ha vært en del av MGP 2020.

Hele denne prisutdelingen går altså ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

mgpgif

Så nå begynner vi altså med den første kategorien, årets personlighet.

Årets personlighet er en pris vi gir til den personligheten, og det mennesket, som vi falt mest for i årets konkurranse. Det er noen mennesker man bare føler at man kjenner  godt og heier litt ekstra på uansett hva. Enkelte mennesker rett og slett bare fortjener alt godt! Og de nominerte er….

Og vinneren er…..

TORE PETTERSON

Tore Petterson vinner på bakgrunn av sin fantastiske personlighet, engasjement og strålende humør! Gratulerer så mye til deg Tore, og håper du blir bittelitt glad for at vi er så glad i deg akkurat som den du er!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s