Romanias Roxen skal synge «Alcohol You»

I går kveld hadde Romania sin nasjonale finale, Selectia Nationala, og den forhåndsvalgte artisten Roxen fremførte fem ulike låter som en jury og TV-seerne kunne stemme på. Juryen og seerne var enige, og ga balladen «Alcohol You» full pott av stemmene.

Låten «Alcohol You» var også Roxens favoritt. Her kan du se hennes opptreden fra gårsdagens finale.

Den rumenske finalen ble en Eurovision-helaften, med blant annet en medley bestående av tidligere rumenske Eurovision bidrag og storfint besøk av svenske Loreen, som vant Eurovision Song Contest i 2012 med «Euphoria». I tillegg var også tre artister fra årets Eurovision invitert, Moldovas Natalia Gordienko sang låten sin «Prison», Sandro fra Kypros sang en mash-up av låtene «Fuego» og «Replay» fra 2018 og 2019, og Norges egen Ulrikke fremførte sin «Attention».

Etter at låten «Alcohol You» ble valgt, spratt Romania opp på 2. plass på oddsen! Hvor høyt plasserer du Romanias vinnersjanser?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s