Daði Freyr & Gagnamagnið vinner på Island!

Finalen i Söngvakeppnin nådde sin slutt på lørdag og vi er ett eurovision-bidrag rikere! På Island var det 5 bidrag som deltok i lørdagens finale i Reykjavik. Stemmingen foregikk i 2 runder. Først skulle to bidrag komme til en superfinale – så fikk folket stemme igjen for å bestemme hvem de skal sende til Rotterdam i mai.

De som kom til superfinalen ble DIMMA og Daði Freyr & Gagnamagnið. Til slutt sto sistnevnte igjen som kveldens vinner! Låten som de skal delta i Rotterdam med heter «Think About Things» og kan høres her:

Island skal delta i første halvdel av andre semifinale 14. mai. Der møter de blant annet Alicja Szemplińska fra Polen og Uku Suviste, som vant i Estland i helgen! 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s