Serbia valgte Hurricane

serbia-2020-hurricane

I går kveld valgte Serbia sitt bidrag igjennom finalen av Beovizija 2020, og de endte opp med jentetrioen Hurricane. Det ser ut til at det blir et stort fokus på kvinner i årets ESC, uten at dette har vært planlagt. Denne gruppa har derimot vært en favoritt blant fansen hele veien, så en veldig sjokkerende seier var det ikke.

dav
Scoreboard viste at Hurricane vant både jurystemmene og telefonstemmene som begge telte 50%, med 12 poeng fra hver.

Profesjonelt danset og sang jentene seg igjennom låta Hasta la vista og fikk hele publikum til å danse med!
To av tre gruppemedlemmer har allerede tilknytning til ESC-universet. Sanja Vučić deltok for landet i Stockholm i 2016, mens Ksenija Knežević har vært korist i 2015, bak faren sin som deltok for Montenegro det året, nemlig Knez.

Nå ønsker vi jentene lykke til, og ønsker oss masse girl power i årets Eurovision!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s