I kveld: Israel velger sin låt!

Allerede i november startet Israel jakten på sin deltaker til eurovision song contest 2020. Til slutt sto Eden Alene igjen som vinner i februar. I kveld skal fjorårets vertsnasjon stemme over hvilken låt hun skal delta med i esc til våren!

f90alene-768x432

Det er 5 låter israelittene skal velge mellom. 2 av disse er 100 % engelske, 1 består av både engelsk og hebraisk, mens en består av hele 4 språk. Disse er engelsk, amharisk (et semittisk språk fra Etiopia, hvor Eden har sine røtter fra), hebraisk og arabisk.

Dette er låtene Eden Alene skal vise fram i kveld:
01. Savior In The Sound (Frelser i lyden)
02. Roots (Røtter)
03. Rakata (Bare du)
04. Feker Libi (Min kjære)

Kveldens finale starter klokken 20:30 norsk tid og kan ses her: kan.org.il/live/tv.aspx?stationid=2

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s