Gjon’s Tears skal representere Sveits

Sveits offentliggjorde i dag sin artist og bidrag til årets Eurovision! 21 år gamle Gjon’s Tears skal representere Sveits med låten «Rependez-moi».

Gjon’s Tears og låten hans ble valgt ut av et panel bestående av 100 mennesker og internasjonal fag-jury bestående av 20 musikk eksperter. «Rependez-moi» er Sveits første bidrag siden 2010 som synges på fransk.

Gjon’s Tears har albanske røtter, og som 12-åring ble han meldt på «Albania’s Got Talent» av sin albanske bestefar, og endte med en 3. plass. Året etter deltok han i Sveits sitt «Got Talent» program, og kom seg til semi-finalene. I 2019 deltok han i franske «The Voice», og kom også der helt til semi-finalene.

Nå er det Eurovision Song Contest som står for tur! Vil han komme seirende videre fra semi-finalen i Eurovision Song Contest?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s