ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets comeback

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Det å komme tilbake til MGP kan være skummelt, spesielt etter en tidligere suksess, for det kan slå begge veier. Vi tenker derfor at det å tørre å stille opp på ny er en ting man bør få anerkjennelse for. Dette gjelder både artister og låtskrivere, det er jo tross alt en låtskriverkonkurranse!
Og de nominerte er….

Og vinneren er….

TONE DAMLI

Gratulerer så mye Tone! Vi syns absolutt du fortjener størst anerkjennelse for å komme tilbake til MGP etter magien du skapte med Butterflies i 2009. Det er så tøft å komme tilbake så mange år senere, med det som sikkert er et forventningspress vi andre egentlig ikke kan forstå. Det at du stiller seg på den scenen, presterer slik du gjorde og kjører på fortjener all ære og respekt! Tusen takk, vi setter så pris på å få deg tilbake til vårt univers, du hører hjemme her ❤️

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s