ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets hit

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets hit er en av de tre prisene som vi i squaden setter høyest. Dette er muligens den viktigste og vanskeligste prisen å vinne her hos oss. Hele MGP og ESC handler jo egentlig om nettopp dette, å skape en hit! Det å nå ut til folket og bli spilt overalt er ikke nødvendigvis en lett jobb.
De nominerte er….

Og vinneren er….

WILD sunget av RAYLEE

You did it! Er det en av årets låter som har satt seg fast i de norske hjerner, så er det denne. Wild er kanskje en typisk låt for MGP og ESC, men det er jo nettopp det som funker. Enkelt å danse til, synge med og ikke minst rytmer som følger deg i hodet både til hverdag og fest. Jeg har stått med bleieskift på jobb og nynnet kokokoro jeg! Folk kan snakke om likheter til andre låter så mye de vil, den funker som bare det. Gratulerer så mye til Raylee og låtskriverne Andreas Stone, Anderz Wrethov og Laurell Barker. Streaming-tallene sier sitt!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s