ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets overraskelse

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets overrakelse deler vi ut til den som har overrasket oss mest, det være seg med uventet deltakelse, plassering (bra eller dårlig) eller opptreden. Overraskelser hører til i dette universet, og uten de så ville det ikke vært like spennende å følge med.
De nominerte er….

Og vinneren er….

TORE PETTERSON

Tore vinner sin andre pris hos, gratulerer så mye! Det var en gledelig overraskelse å få med deg som deltakende artist i årets MGP. Vi trenger folk som deg som sprer glede og entusiasme, og ikke minst som lager et så fargerikt og flott show som du gjorde på scenen. Vi ble så glade hele squaden! Igjen, tusen takk for at du var en del av MGP i år, det setter vi stor pris på!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s