ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets hederspris

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Nå har vi altså kommet til den gjeveste prisen av alle, nemlig hedersprisen. Og det var nettopp denne vinneren som gjorde at vi bestemte oss for å holde et award show her hos oss i det hele tatt, fordi vi i chatten sa han fortjener en pris! Derfor skal vi nå dele den ut her fra oss.

Årets hedersprisvinner gjorde oss stolt og rørt over sin fantastiske innsats, sitt engasjement og flotte humør. Da finalen begynte å gå i grus teknisk sett var det ingen tvil om hvem som var mest profesjonell, menneskelig og beklagende oppi det hele, samtidig som han klarte å holde stemning og humør oppe. Det skal mye til å klare å stå der live og dra hele showet når man selv ikke vet helt hva som skjer, hvordan folk reagerer eller hvordan man selv skal reagere.

Vi snakker selfølgelig om mannen som vi syns reddet hele MGP 2020, nemlig Ronny Brede Aase! Tusen tusen hjertelig takk for din innsats i hele årets MGP, og ikke minst hvordan du taklet situasjonen under finalesendingen. Det blir ikke glemt med det første. Store online klemmer og masse kjærlighet sendes fra alle oss i squaden til deg Ronny, vi håper du vet hvor viktig du har vært for hele Melodi Grand Prix 2020! VI ELSKER DEG ❤️

89966016_843880199369754_4444996340509835264_n
Bilde: Tore Meek/NTB scanpix

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s