Presentasjon: Kypros

wsi-imageoptim-sandro-nicolas
SANDRO NICOLAS | RUNNING
Skrevet av: Alfie Acuri & Sandro Nicolas

| Instagram |


 

Sandro Nicolas, eller Alessandro Rütten som han egentlig heter, er en 23 år gammel ung mann fra Heinsberg i Tyskland. Der vokste han opp med en gresk mor og en amerikansk far.

I 2018 deltok Sandro i den 8. sesongen av The Voice of Germany. På audition fremførte han «In My Blood» av Shawn Mendes og alle dommerne snudde seg for å representere han. Han ble likevel eliminert i sing-off rundene. Dette ga likevel Sandro sansen for å konkurrere innen musikk.

Året etter representerte Sandro USA i New Wave konkurransen i Sotsji, Russland, hvor han tok en 5. plass. Dette gjorde at flere fikk øynene opp for Sandro – og kort tid etter huket den kypriotiske kringkasteren tak i han og spurte om han ville være deres deltaker i Eurovision Song Contest i 2020. Noe han selvfølgelig takket ja til.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s