Presentasjon: Bulgaria

bulgaria-2020-victoria-georgieva

VICTORIA GEORGIEVA |TEARS GETTING SOBER
Skrevet av: Victoria Georgieva, Borislav Milanov, Lukas Oscar og Cornelia Wiebold

Facebook | Instagram


Victoria Georgieva (ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА) er 22 år gammel og kommer fra Varna i Bulgaria. Lenge hadde hun en drøm om å jobbe innen musikk. Derfor meldte hun seg på de 3 første sesongene av X Factor Bulgaria. I 2015 så klaffet det endelig for Victoria og hun tok en 6. plass i X Factor.

Det fikk virkelig ballen til å rulle og allerede året etter kom debutsingelen «Nishto Sluchayno«, som hun ga ut sammen med Niki Bakalov og VenZy. Samme året ga hun ut låta «Nezavarshen Roman» som gikk rett inn på 15. plass på topplista i hjemlandet!

Høsten 2019 kom høydepunktet til nå i Victorias karriere, og den bulgarske kringkasteren valgte henne som sin representant til Eurovision Song Contest, etter at landet har tatt ett års fravær fra konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s