EBU arrangerer Eurovision: Europe Shine A Light i mai!

wsi-imageoptim-E15DA729-9D48-417A-9BD0-5C7098C2EE12-1024x538
Programlederne til årets ESC får i oppgave å lede Eurovision: Europe Shine A Light istedenfor. Bilde: NPO/AVROTROS/NOS

Det er nå offisielt at det blir en Eurovision-sending 16. mai i år, når den store finalen egentlig skulle sendes. Ingen konkurranse, men en slags hyllest av alle de 41 bidragene som skulle deltatt i årets ESC. Showet vil bli ledet av de tre programlederne som opprinnelig skulle lede Eurovision 2020, Chantal Janzen, Edsilia Rombley og Jan Smit i tillegg til online-creator NikkieTutorials. Det blir altså et show som skal involvere de som i utgangspunktet hadde gledet seg til å være en del av dette, og det er veldig gledelig å vite! Andre kjente Eurovision-artister vil også være invitert, vel og merke altså til et show hvor ikke alle MØTES, men via video fra forskjellige steder der de oppholder seg. Det er for øyeblikket ikke kjent nøyaktig hvilke kringkastere som vil sende dette showet, men det vil uansett sendes på Eurovision sin YouTube-kanal slik de pleier å gjøre med ESC hvert år.

I tillegg har EBU kommet med en oppfordring til radiokanaler rundt i Europa om å avholde Eurovision Week, den uka semiene og finalen skulle holdes originalt, og spille årets låter og dedikere tid til alt Eurovision-relatert. Et fint plaster på såret syns jeg!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s