Presentasjon: Nederland

jeangu-macrooy

JEANGU MACROOY | GROW
Skrevet av: Jeangu Macrooy

Facebook Twitter | Instagram


Jeangu Macrooy er en 26 år gammel mann fra Paramaribo i Surinam 🇸🇷. I 2011 startet han sitt aller første band, Between Towers, sammen med broren Xillian. De ga ut sitt aller første og eneste album i 2013. Året etter reiste Jeangu til Nederland.

I Nederland studerte Jeangu låtskriving på ArtEZ musikk-akademi. Han kom raskt i kontakt med folk i musikkbransjen, og to år senere var første EP «Brave Enough» et faktum. Siden dette har Jeangu gitt ut to album og turnert rundtom Europa. Hans meste kjente låt til nå er «High On You», som var på albumet med samme navn på 2017!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s