Presentasjon: Russland

LITTLE BIG | UNO
Skrevet av: Denis Tsukerman, Ilja Prusikin, Viktor Sibrinin

Facebook | Instagram | VK


Gruppa Little Big kommer fra St. Petersburg i Russland. De har holdt koken siden 2013 og spiller blant annet rave, hip-hop og punk-rock. Tidlig reiste de verden rundt som åpningsnummer for gruppa Die Antwoord. Flere ser likheter mellom disse to og Little Big har også blitt kalt russiske Die Antwoord. Gruppa består av Ilya «Ilich» Prusikin, Sergey «Gokk» Makarov, Anton «Boo» Lissov og Sonya Tayurskaya.

I 2015 slapp gruppa sitt andre album, som krabba seg opp på en 8. plass på russiske topplister. Det de kanskje er aller mest kjent for er låta «Skibidi«, som de slapp i 2018. Det er særlig videoen som har blitt delt mye, ettersom det ble en oppsto en egen «Skibidi Challenge», hvor folk prøvde å etterligne dansen i videoen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s