Presentasjon: Slovenia

ANA SOKLIČ | VODA
Skrevet av: Ana Soklič & Bojan Simončič

Facebook | Instagram


Ana er 36 år og kommer fra Savinca i Slovenia. Musikk har alltid vært en del av hennes liv og hun har blant annet studert opera solosang. I 2012 deltok hun i den slovenske utgaven av X Factor, hvor hun tok en 5. plass. Hun har også deltatt på musikkfestivalen Slovenska Popevka.

Det er særlig fjoråret som har vært revolusjonerende for Ana og hennes populæritet. Da vant hun prisene «beste opptreden» og «beste sang» under Slovenska Popevka. Låten «Voda«har Ana skrevet selv sammen med Bojan Simončič.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s