Presentasjon: Romania

ROXEN – ALCOHOL YOU

Skrevet av: Ionuţ Armaş, Breyan Isaac
Deltar i: Andre halvdel av første semi-finale

FacebookYouTubeSpotifyInstagram

Roxen er 20 år og kommer fra Cluj i Romania. Hun har sunget siden hun var 7 år gammel, og har deltatt i og vunnet mange sangkonkurranser i hjemlandet. Hun er den tredje mest spilte artisten på radio i Romania, og har flere milioner visninger på YouTube.

Roxen ble internt valgt ut til å representere landet sitt. I Romanias nasjonale finale, Selecția Națională, deltok hun med fem låter, og låten som fikk flest stemmer ble «Alcohol You». Låten er skrevet Ionuţ Armaş og Breyan Isaac. Sistnevnte har skrevet låter for store artister som Flo Rida, Pitbull og Nicky Minaj.

Roxen får vi igjen se til neste år, Romania har bekreftet at Roxen blir deres artist også neste år!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s