Tone Marias favoritter: Nasjonale finaler 2020

Årets Eurovision ble sesong kortere enn planlagt, og ikke slik som vi hadde håpet på, men det er ingen grunn til å legge årets sesong i glemmeboka! Her har jeg sett tilbake på årets sesong og de låtene i de nasjonale finalene, og plukket ut mine favorittlåter.

Jeg har valgt å inkludere låter fra både finaler, semi-finaler/delfinaler og utvelgelser der artisten allerede var valgt ut, men låtene som vant i finalene har ikke fått bli med i lista mi.

Visste du at du finner Eurovision Squad på Spotify? Alle mine favoritter finner du i Spotify lista mi her og nederst i innlegget, sjekk den gjerne ut og de andre listene våre. Resten av squaden kommer også til å lage lister over sine favoritter fra årets nasjonale finaler.

Har du noen favoritter fra årets nasjonale finaler?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s