Presentasjon: Australia

MONTAIGNE – DON’T BREAK ME

Skrevet av: Montaigne, Anthony Egizii, David Musumeci
Deltar i: Første halvdel av første semi-finale

FacebookYouTubeSpotify TwitterInstagram

Jessica Alyssa Cerro, bedre kjent under artistnavnet Montaigne, er 24 år gammel og kommer fra Sydney i Australia. Hun har hatt stor suksess med musikken sin i Australia. Hennes to studioalbum har fått god kritikk, og hun har vært på tre nasjonale turneer og deltatt på flere festivaler i Australia.

Låten «Don’t Break Me» er skrevet av Montaigne selv i samarbeid med Anthony Egizii og David Musumeci. Anthony Egizii og David Musumeci har skrevet låtene «Sound Of Silence», «Don’t Come Easy» og «We Got Love», alle australske Eurovision låter fra 2016, 2017 og 2018.

Montaigne vil vi igjen se i Eurovision Song Contest 2021!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s