Presentasjon: Østerrike

VINCENT BUENO – ALIVE

Skrevet av: Vincent Bueno
Skulle deltatt i: Første halvdel av andre semi-finale

FacebookYouTubeSpotifyInstagram

Vincent Bueno er født i Wien 10. desember 1985, og har laget musikk siden han var 6 år gammel. Han har en musikkutdannelse fra «Vienna Conservatory in Musical Entertainment Theater – Musical» og ble kjent for det østeriske folk da han vant TV-programmet «Musical! Die Show» i 2007. I 2009 deltok han i Østerrikes «Skal vi danse».

Låten «Alive» har Vincent Bueno skrevet selv. Den får han dessverre ikke opptre med på Eurovision scenen i år, men han er en av de artistene som får en ny sjanse i neste års Eurovision, men da med en ny låt.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s