Presentasjon: Malta

DESTINY – ALL OF MY LOVE

Skrevet av: Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson
Deltar i: Andre halvdel av første semi-finale

Facebook Instagram

Destiny Chukunyere, kjent som Destiny, er 17 år, og er født og oppvokst i en av Maltas største og eldste byer Birkirkara. Til tross for sin unge alder har hun en bred erfaring fra scenen og rampelyset, og også Eurovision scenen.

I 2015 deltok hun i Junior Eurovision med låten «Not My Soul», hvor hun også vant. I 2016 var hun invitert som gjesteartist under Eurovision Song Contest finalen i Sverige.

I 2017 deltok hun i «Britain’s Got Talent», hvor hun kom helt til live-showene.

I 2020 vant Destiny X Factor Malta, og ble dermed Maltas representant til årets Eurovision. Låten «All Of My Love» fikk hun tildelt etter seieren. Låten er skrevet av Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Dag Lundberg og Joacim Persson. Låtskriverne har skrevet flere tidligere Eurovision låter, blant annet «Chameleon» (Malta 2019), «Bones» (Bulgaria 2018) og «Dance Alone» (Makedonia 2017). Boris Milanov og Dag Lundberg har også skrevet årets tyske låt «Violent Thing», sunget av Ben Dolic.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s