Presentasjon: Tyskland

BEN DOLIC – VIOLENT THING

Skrevet av: Borislav Milanov, Peter St. James, Dag Lundberg
Deltar i: Forhåndskvalifisert til finalen

FacebookYouTubeInstagramTikTok

Ben Dolic ble født i Slovenia 4. mai 1997, og har drevet med musikk siden han var 12 år. Han har deltatt i Slovenias «norske talenter», og i 2016 var han en del av gruppa D Base, som deltok i Slovenias nasjonale Eurovision utvelgelse EMA. Da han var 18 flyttet han og familien til Sveits, hvor han lærte seg tysk. I 2017 ga han ut sin første låt som soloartist.

I 2018 deltok han i The Voice of Germany, hvor han imponerte stort og kom tilslutt på 2. plass i finalen. Etter deltakelsen var han med på The Voice of Germany sin turné i både Tyskland og Østerrike.

Låten hans «Violent Thing» er skrevet av Borislav Milanov, Peter St. James, Dag Lundberg, hvor førstnevnte og sistnevnte også blant annet har skrevet Maltas bidrag «All Of My Love», sunget av Destiny.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s