Presentasjon: Sveits

GJON’S TEARS – RÉPENDEZ-MOI

Skrevet av: Gjon Muharremaj, Alizé Oswald, Xavier Michel, Jeroen Swinnen
Deltar i: Andre halvdel av andre semi-finale

Facebook YouTubeInstagram

Gjon Muharremaj, kjent under artistnavnet Gjon’s Tears, ble født i Sveits 29. juni 1998. Som 9-åring rørte han bestefaren sin til tårer med låten «Can’t Help Falling In Love» av Elvis Presley, og det ga Gjon inspirasjon til artistnavnet hans. Uansett om det er glade, triste eller melankolske følelser han formidler, vil han at de han synger for skal bli berørt av musikken hans. Bestefaren, som er albansk, ble så begeistret av barnebarnets talent, så da Gjon i 2011 var 12, meldte bestefaren han på «Albanske talenter». Der kom Gjon til slutt på 3. plass. Året etter deltok han i «Sveitsiske talenter» og kom til semi-finalen. Det gjorde han også i sveitsiske «The Voice» i 2019.

Låten hans «Répendez-moi» har han skrevet selv sammen med Alizé Oswald, Xavier Michel og Jeroen Swinnen. Jeroen Swinnen er en av låtskriverne bak Belgias bidrag fra 2010, «Me And My Guitar», sunget av Tom Dice.

Gjon’s Tears får ikke delta i Eurovision med låten «Répendez-moi», men neste år får han delta i Eurovision med en ny låt!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s