Presentasjon: Sverige

presentasjonsverige

THE MAMAS – MOVE

Skrevet av: Herman Gardarfve, Melanie Wehbe og Patrik Jean
Skulle deltatt i: Første halvdel av første semifinale

The Mamas ble fjorårets store overraskelse, da de blåste publikum av stolen med sine stemmer som korister til Sveriges representant for Eurvision Song Contest 2019, John Lundvik. De sto altså klare nå for å representere landet for andre året på rad, men nå sto damene i front, Ashley Haynes, Loulou Lamotte og Dinah Yonas Manna. Førstnevnte er amerikansk, mens de to andre er født i Sverige. Fjerde medlemmet Paris Renita forlot gruppa etter Eurovision Song Contest 2019.

Selv om jentene har imponert stort med utrolige stemmer og utstråling var SVT førstemann ut med å annonsere at Sverige IKKE skal sende jentene til Eurovision 2021. Melodifestivalen står for sterkt i seg selv til å bli tuklet med fordi Eurovision 2020 ble avlyst.

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s