Presentasjon: Spania

presentasjonspania

BLAS CANTÓ – UNIVERSO

Skrevet av: Blas Cantó, Dan Hammond, Ash Hicklin, Mikolaj Trybulec og Dangelo Ortega
Skulle deltatt i: Finalen

Den spanske artisten Blas Cantó har holdt på med musikk hele livet, og lenge drømt om å få stå på Eurovision-scenen. Allerede i 2004 prøvde han seg i den nasjonale finalen til Junior Eurovision Song Contest i Spania, hvor han nesten klarte det og endte på en andreplass. I 2011 prøvde han også å komme seg til Eurovision, den gang sammen med det populære boybandet han var med i, Auryn. Bandet har gjort det stort i Spania, og de ga ut fire album sammen. I senere tid har Blas etablert seg som soloartist, og har blant annet vunnet prisen for beste spanske artist under EMA.

Vi får se igjen Blas til neste år, da Spania var raskt ute med å annonsere at han sendes direkte til Eurovision Song Contest 2021. Det blir spennende å se hva han stiller opp med da!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s