Presentasjon: Frankrike

presentasjonfrankrike

TOM LEEB – MON ALLIÉE
(THE BEST IN ME)

Skrevet av: Peter Boström, Thomas G:son, John Lundvik,
Tom Leeb, Amir Haddad og Lea Ivanne
Skulle deltatt i: Finalen

Frankrike valgte i år Tom Leeb, en kar som kan mer enn musikk. Tom er nemlig like mye skuespiller og komiker i tillegg til å være sanger. Et multitalent altså, som blant annet har over 25 millioner views på singelen Are We Too Late på YouTube.

Tom har jobbet med flere store navn i forskjellige sammenheng. Han har for eksempel vært oppvarming for Sting, og spilt i film mot Jean Reno. I tillegg er han kjent for sin komedie-kanal på YouTube, sammen med komiker Kevin Levy.

Årets Eurovision-låt har Tom selv vært med og skrevet, og man kjenner igjen mange kjente låtskriver-navn bak denne låta. Ikke minst fjorårets svenske representant, John Lundvik.

Det er hittil ikke gitt noen beskjed angående Frankrikes bestemmelser for Eurovision Song Contest 2021.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s