Presentasjon: Armenia

presentasjonarmenia

ATHENA MANOUKIAN – CHAINS ON YOU

Skrevet av: Athena Manoukian og DJ Paco
Skulle deltatt i: Andre halvdel av andre semifinale

Den 25 år gamle armensk-greske artisten Athena Manoukian startet for alvor karrieren så tidlig som i 2007, da hun vant en internasjonal talent-konkurranse, og allerede året etter fikk sitt første møte med Eurovision-verdenen. I 2008 deltok hun nemlig i den greske nasjonale finalen til Junior Eurovision Song Contest.

Hun har allerede klart å skaffe seg flere hits som har slått an både i Armenia og Hellas, så mon tro om denne jenta ville karet til seg et par poeng fra Hellas i årets Eurovision. Hun har også vært nominert til to greske musikkpriser, og prøvd seg som låtskriver. Man kan vel si at hun har klart seg greit der også, når hun er med i samarbeidet bak Palia mou agapi, fremført av selveste Helena Paparizou, tidligere Eurovision-vinner. Man har også kunnet se henne prøve seg i X-Factor UK.

Per i dag vet vi ikke om Armenia vil sende Athena til Eurovision 2021.

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s