Presentasjon: Estland

presentasjonestland

UKU SUVISTE – WHAT LOVE IS

Skrevet av: Sharon Vaughn og Uku Suviste
Skulle deltatt i: Første halvdel av andre semifinale

Uku Suviste er et kjent navn for alle som følger med på den estiske nasjonale utvelgelsen til Eurovision, Eesti Laul. Her har han vært med mange ganger allerede. Som sanger, låtskriver, pianist og musikkprodusent, er han godt involvert i musikkbransjen på flere plan.

Han har deltatt i mange forskjellige sangkonkurranser, TV-show og festivaler i Estland, og er også blitt kåret til Estlands mest sexy mann. I 2018 reiste Uku til Russland for å delta i deres versjon av The Voice, hvor han endte opp med en mentor som er ganske populær blant Eurovision-fans, nemlig ukrainske Ani Lorak.

Estland var et av landene som var tidlig ute med å bestemme seg for hva de gjør med Eurovision-sesongen 2021 da 2020 ble kansellert. Eesti Laul er, på samme måte som Melodifestivalen i Sverige, et populært program, og de vil derfor avholde den nasjonale utvelgelsen som vanlig. Uku er derimot invitert med inn som deltaker allerede, og har takket ja til dette. Han må derfor igjennom en ny konkurranse først hvis vi skal få se ham igjen i 2021.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s