Presentasjon: Hellas

presentasjonhellas

STEFANIA – SUPERG!RL

Skrevet av: Dimίtris Kontόpoulos, Arcade og Sharon Vaughn
Skulle deltatt i: Første halvdel av andre semifinale

Årets greske artist er bare 17 år, og er allikevel aktiv som sanger, skuespiller og YouTuber. Stefania er født og oppvokst i Nederland, så hun ville nok følt seg hjemme i årets ESC. Allerede som 10-åring var hun fast bestemt på hva hun ville, og overtalte foreldrene til å melde henne på The Voice Kids. Og jenta gjorde nok inntrykk, for i 2016 ble hun valgt internt til å delta i Junior Eurovision Song Contest for Nederland med gruppa Kisses. Hun har i etterkant også spilt i både film og serie i hjemlandet.

De siste årene har hun gitt ut flere singler som soloartist, og det var igjennom en opptreden under MAD VMA Awards i Hellas hvor det greske publikum falt for henne. De falt altså såpass mye at de internt valgte henne ut til å representere landet i årets Eurovision.

Det er bestemt at Stefania skal få lov til å representere Hellas i 2021 også, og vi gleder oss til å høre et nytt bidrag fra denne jenta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s