Presentasjon: Israel

epresentasjonisrael

EDEN ALENE – FEKER LIBI

Skrevet av: Doron Medalie og Idan Raichel
Skulle deltatt i: Andre halvdel av første semifinale

Det var i utgangspunktet ballett som tok opp livet til Eden Alene, men med foreldre fra Etiopia endte hun opp i et kor med fokus på folk med forskjellig kultur og religion, og fant ut at sang og musikk var det hun skulle satse på!

Med sin bakgrunn fra koret med forskjellige kulturer og religioner er Eden fascinert av flere forskjellige musikksjangre, og tar inspirasjon fra både afrikansk folk, opera og gospel. I 2018 vant hun X Factor i hjemlandet Israel!
I dag er Eden sanger i et band i militæret, og har både fremført i inn- og utland i tillegg til i militæret. Nå klarte hun endelig å ta seg til Eurovision, noe som tydelig betydde veldig mye for henne!

Eden er en av artistene som får være med oss til 2021, og det blir gøy å se hva slags låt hun stiller opp med til neste år!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s