Presentasjon: Storbritannia

JAMES NEWMAN | MY LAST BREATH
Skrevet av: James Newman, Adam Argyle, Ed Drewett og Iain James

Facebook Instagram | Twitter


James Richard Newman er 34 år og kommer fra Settle i Storbritannia. Han er en singer-songwriter som har vært aktiv innenfor musikk siden 2013.

Allerede året etter at han begynte med musikk profesjonelt så vant han Brit Award for British Single of the Year, for låta «Waiting All Night» som ble fremført av gruppa Rudimental.

Dette er likevel ikke den eneste låta han har vært med å skrive som har gjort det stort. Han har også være med på å skrive låta «Blame», fremført av Calvin Harris og James’ bror John Newman. Han var også med på å skrive Keshas låt «Let ‘Em Talk» fra albumet Rainbow.

I slutten av februar annonserte kringkasteren BBC at James skulle delta for dem under eurovision 2020. «My Last Breath» er den andre utgitte singelen han fremfører selv.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s